Thursday, 10 June 2010

I'm f-r-e-e

EXAM WAS OVER. MUAHAHA. HAHAHA.

can you imagine how happy am I ? I'm so damn damn damn happy. it means no more books after this. lol. well, sebenarnya belum tau sih hasilnya but it's all up to you now,God hehe intinya ya itu, bebas. walaupun ga siap juga sih naik kelas XI (yaudah tinggal kelas aja,re) tapitapitapi harus semangat dong fufufu. pokoknya ntar kalo masuk ipa dan AMIN. bakal lebih rajin belajar, ga social networking mulu even I think I can't leave that..

Btw anyway busway, tadi pas pertama kali buka internet lgsg dapet google secara pake google chrome gituloh *maaf promosi* eh bingung liat tampilannya trus ngebaca "Penasaran dengan beranda Google hari ini? Tambahkan gambar latar pribadi sekarang juga! " langsung deh ngeganti latarnya jadi ini deh. well, sebenarnya ga penting sih ya tapi I like how google allows me to use a background image. It might not to be new to you but to me it is :D


so, why I use this image ? yeah, I remembered when I was 3 years old (just can wrote something) I drew this image on my wall but my mom didn't angry with me *sniff sniff* yeah yeah so weird but I always memorize it. Blah blah

Err...if you have you change your "own google", how was it ? awesome, I guess.

No comments: